Vertikal fräsmaskin - populär precisionsutrustning


0 Produkter

En vertikal fräsmaskin är en precisionsmaskin som används för formning och tillverkning genom att avlägsna material i bearbetningsprocessen - vanligtvis från metalliska arbetsstycken. Plast och andra kompositmaterial kan också bearbetas på fräsmaskinen, beroende på verktygsinställning.

Det är just det breda utbudet av funktioner som gör den vertikala fräsmaskinen till en av de mest populära maskinerna på marknaden. Den drivs genom att operatören öppnar fräsmaskinens dörr och fixerar arbetsstycket på ett plan där det bearbetas av spindeln i X-Y-Z-koordinater.

Alla moderna vertikala fräsmaskiner är CNC-styrda. Vissa tillverkare använder sina egna kontroller: med en vertikal fräsmaskin från DN Solutions kan du vanligtvis välja mellan upp till fyra olika typer av kontroller, beroende på dina behov, preferenser och maskinkonstruktion.

På Duroc Machine Tool har vi ett stort urval av olika vertikala fräsmaskiner från en av världens ledande leverantörer, DN Solutions, som inkluderar Bed Type, Twin Spindle, 5-axis höghastighets-, högprecisions- och Heavy Duty fräsmaskiner.

keyboard_arrow_up