Filtrera

Årtal

Site news

Ladda ned LANG-appen

Publicerad: 2019.01.14 i Hem

Upplev Augmented Reality med den nya appen från LANG!

LANG Appen visar produkterna med Augmented Reality.

LANG har alltid varit teknikledande i branschen. För skärande produktion har innovationerna från LANG alltid varit banbrytande och blivit branschstandard (Makro-Grip® präglingsteknik, Quick-Point® nollpunktssystem och Clean-Tec rengörings fläkt). Företaget försöker att leva upp till detta i sitt dagliga arbete och strävar hela tiden efter att hålla koll på morgondagens trender. Detta gäller inte bara för tillverkningsprocesser, utan även hur kunderna ska kunna samla in information och lär sig ny teknik i ett enkelt och begripligt format (som också är spännande och intressant).

Med sin första App gör LANG det nu möjligt att uppleva den nya LANG-katalogen i en ytterligare dimension, Augmented Reality. På utvalda sidor beskrivs tekniken bakom produkterna mer levande och mer detaljerat. Det gör att du på ett enkelt och intressant sätt kan visualisera produkterna med AR och 3D, se animeringar om hur produkterna fungerar eller se bilder på applikationsexempel.

 

Appen finns för både Apple och Android. Genom att klicka på någon av symbolerna nedan kommer du att omdirigeras till App Store eller Google Play för att ladda ner LANG-appen till din mobila enhet.

 

Den nya katalogen hittar du i PDF-format här: LANG 2019 (Appen fungerar även mot .pdf-katalogen.)

Vill du beställa ett tryckt exemplar av katalogen gör du det genom att maila till info.machinetool.se@duroc.com

Läs mer om produkterna från LANG.