Filtrera

Årtal

Site news

Vi söker Servicetekniker

Publicerad: 2019.09.19 i Hem

Nu stärker vi upp och söker

Servicetekniker

med huvudsaklig inriktning på svarvar och fleroperationsmaskiner.

Vi söker dig som brinner för att leverera god service och skapa förtroende hos kunden. Du ska ha lätt för att sätta dig in i kundens situation och trivas i rollen som problemlösare. Vi behöver dig som är flexibel, engagerad och som värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Resor med övernattningar är en naturlig del i denna tjänst då största delen av arbetet sker på plats hos våra kunder över hela Sverige.

Önskade kvalifikationer är: Teknisk grundutbildning, goda språkkunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande. God kunskap av styrsystem från Fanuc, Siemens eller Heidenhain. Hög kunskap och erfarenhet av felsökning både elektriskt, mekaniskt och inom automation. Kunskap inom produktionsteknik och beredning av NC-styrda maskiner samt CAD/CAM är meriterande.

Vi erbjuder mycket intressanta arbetsuppgifter med starka varumärken som, bl.a. Doosan och FPT. Eftersom våra kunder finns över hela Sverige så har du möjlighet att utgå från din hemadress. Du har en central roll i organisationen där du är med och bygger upp långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vidareutbildning sker internt och hos våra leverantörer.

 

En del av Duroc AB

Duroc Machine Tool AB ingår i börsnoterade Duroc AB som äger, förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag. Med Duroc AB i ryggen har vi den kraft vi behöver för att utveckla vår verksamhet i den riktning vi vill. En utveckling som kommer våra kunder till gagn genom fler och starkare produkter.

 

Så ansöker du: Skriftlig ansökan skickas till mikael.hogberg@duroc.com, ange referens ” Servicetekniker”. Urval sker löpande så passa på att skicka in din ansökan redan idag.

 

Kontakt:

Mikael Högberg – VD
mikael.hogberg@duroc.com
+46 70 670 69 84