Filtrera

Årtal

Site news

Vi söker en driven ekonomiassistent

Publicerad: 2017.11.02 i Hem

Vi söker en driven ekonomiassistent

Duroc Machine Tool-gruppen har en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1946. Ett antal uppköp av bolag samt fusioner har sedan lett till dagens Duroc Machine Tool. Vår affärsidé är att hjälpa verkstadsföretag i Norden och Baltikum med maskiner, verktyg och tillbehör, produktionsoptimering samt service och utbildning. Vi omsätter ca 300MSEK och har 80 anställda i sju länder. Duroc Machine Tool är en del av Duroc-koncernen som har ca 580 anställda globalt. Både Duroc samt Duroc Machine Tool har sitt säte i Danderyd.

Om tjänsten
Till vår verksamhet i Vislanda söker vi nu efter en ekonomiassistent med stort driv och engagemang. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp på i dagsläget 7 ekonomer i sex olika länder som rapporterar till vår Finance Manager som är placerad i Danderyd. På plats i Vislanda kommer det även att finnas en redovisningsekonom som ingår i ekonomiteamet.
Tjänsten är på heltid och beräknas att starta omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetstider är förlagda under mån-fre.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innefattas av vanligt förekommande uppgifter för en ekonomiassistent såsom t.ex.
Leverantörs och kundreskontra
In/utbetalningar
Inkassohantering
Tull och Intrastatregistrering
Ansvarig för Attest (super user)
Bokslutsaktivitet samt dagbokföring

Förutom ovanstående arbetsuppgifter ser vi också gärna att man även kan vara behjälplig med ekonomirelaterade arbetsuppgifter inom våra andra bolag i koncernen.

Vi söker dig som
Har någon form av ekonomisk utbildning på gymnasienivå alternativt högskola och har ca 1-2 års erfarenhet av liknande tjänster.
Du är analytisk i ditt arbetssätt och kan prioritera vid tidvis hög arbetsbelastning.
Du har goda kunskaper i Officepaketet och då främst i Excel.
Du är flexibel och trivs med att arbeta mot deadlines.
Du har en god förmåga att uttrycka dig både på svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Jeeves men det är inte ett krav, tjänsten kräver dock god förståelse för ekonomisystems uppbyggnad.

Som person är du noggrann, självgående, kommunikativ och organiserad med ett sinne för siffror. Du trivs med att arbeta strukturerat men kan även vara flexibel och anpassa dig vid förändringar. Vidare söker vi dig som är entusiastisk, har en positiv attityd och som bidrar till en god stämning. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.

Du söker tjänsten genom att maila CV och personligt brev till:

Paul Benjamin, Finance Manager, telefon: 0708352882   Mail: paul.benjamin@duroc.com

 

Varmt välkommen med din ansökan!