Filtrera

Årtal

Site news

Vi söker: Orderhanterare – Reservdelar och Verktyg

Publicerad: 2018.08.09 i Hem

Arbetsbeskrivning

Ditt huvudsakligen arbete blir att ta emot och handlägga offerter och orders i vårt affärssystem. Du kommer även att ha mycket kontakt med våra kunder via telefon eller mejl för att hjälpa dem med frågor om våra produkter, ledtider och priser. Reklamationshantering och visst lagerarbete kan förekomma.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med försäljning, kundtjänst, orderadministration eller liknande arbete.

Vidare behöver du vara serviceinriktad, strukturerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta i ett team.

Eftersom du kommer att ha mycket kund och leverantörskontakter är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och att du talar och skriver både svenska och engelska flytande. Om du har en teknisk utbildning alternativt är tekniskt intresserad så är det en fördel.

Det är ett krav att du har goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana i allmänhet. Erfarenhet av Jeeves alternativt vana från annat ERP system är meriterande. Vi ser också att du hanterar svenska och engelska flytande i såväl tal som i skrift. Ytterligare språkkunskaper som tyska är meriterande.

Personliga egenskaper

Du har generell, god administrativ förmåga och arbetar strukturerat. Vi söker dig som är en riktig teamspelare och som värdesätter god kommunikation och gott samarbete med dina kollegor. Du är en person som stimuleras av att arbete med nöjda kunder som mål och du har ett stort tekniskt intresse som visar sig i ditt engagemang. Vidare är du en flexibel person som har ett lösningsfokuserat och positivt synsätt, du kavlar gärna upp ärmarna och hjälper till där det behövs.

Om företaget

Duroc Machine Tool är en av Nordens och Baltikums största leverantörer av produktionslösningar, service och support till verkstadsindustrin.

Vi erbjuder våra kunder lösningar för effektivisering av produktionsprocessen och för en störningsfri produktion.

Vi finns i sju länder, Sverige, Norge, Danmark, Finland, Estland, Lettland och Litauen, och betraktar alla länder som en gemensam marknad. I DMT Sverige är vi idag drygt 30 medarbetare.

Kontaktpersoner: Ann-Marie Persson, COO, 070-600 08 36 ann-marie.persson@duroc.com

Jörgen Frisendahl, VD, 070- 835 40 85 jorgen.frisendahl@duroc.com

https://www.durocmachinetool.se/