Filtrera

Årtal

Site news

Vi söker säljare med produktansvar

Publicerad: 2017.12.06 i Hem

 

Observera att tjänsten är tillsatt, vi söker dock alltid talanger som vill jobba på Duroc Machine Tool AB – Sänd gärna in din intresseanmälan.

Vi söker

Säljare/Produktspecialist

med huvudsaklig inriktning på verktyg, uppspänning samt övriga tillbehör för skärande bearbetning.

Vi söker dig som brinner för att skapa förtroende hos våra kunder genom att leverera bra lösningar för kunden. Du ska ha lätt för att sätta dig in i kundens situation och trivas i rollen som säljare. Arbetet ställer krav på både stor självständighet och god planeringsförmåga, men framförallt tror vi att du har ett genuint intresse för teknik. God förmåga att skapa kontakter för ett långsiktigt samarbete behövs för att lyckas i tjänsten. Vi söker dig som har möjlighet att resa i tjänsten.

Önskade kvalifikationer för tjänsten är: Relevant utbildning på gymnasie- eller högskolenivå samt bredd inom produktionsteknik och skärande bearbetning. Tidigare arbete med industriförsäljning och/eller beredning av NC-styrda maskiner samt CAD/CAM är meriterande. Goda språkkunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande.

Vi erbjuder mycket intressanta arbetsuppgifter med starka varumärken som,

bl.a. Lang Technik, Big Kaiser, Fraisa, Roemheld Hilma Stark, Losma m.fl.

Vi ser gärna sökande från södra/mellersta Sverige. Du har en central roll i organisationen där du är med och bygger upp långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vidareutbildning sker internt och hos våra leverantörer.

Körkort B krävs och vi erbjuder bil i tjänsten.

En del av Duroc AB

Duroc Machine Tool ingår i börsnoterade Duroc AB som äger, förvaltar och utvecklar industri- och handelsföretag. Med Duroc AB i ryggen har vi den kraft vi behöver för att utveckla vår verksamhet i den riktning vi vill. En utveckling som kommer våra kunder till gagn genom fler och starkare produkter.

Så ansöker du: Endast skriftlig ansökan, ange referens ”Säljare/Produktspecialist” Ansökan skickas till: mikael.hogberg@duroc.com

Kontakt:
Søren Gerber – Säljchef
soren.gerber@duroc.com
+45 21 39 11 19

Mikael Högberg – VD
mikael.hogberg@duroc.com
+46 70 670 69 84

Job Opening-säljare Produktspecialist 171206