Filtrera

Årtal

Site news

Vi Söker Servicetekniker

Publicerad: 2018.02.19 i Hem

Nu stärker vi upp och söker flera Servicetekniker med huvudsaklig inriktning på svarvar och fleroperationsmaskiner.

Önskade kvalifikationer är: Teknisk grundutbildning, goda språkkunskaper i svenska och engelska, tyska är meriterande. God kunskap av styrsystem från Fanuc. Hög kunskap och erfarenhet av felsökning både elektriskt, mekaniskt och automation.

Vi söker dig som brinner för att leverera god service och skapa förtroende hos kunden. Du ska ha lätt för att sätta dig in i kundens situation och trivas i rollen som problemlösare. Vi behöver dig som är flexibel, engagerad och som värdesätter noggrannhet i ditt arbete. Vi söker dig som har möjlighet att resa i tjänsten.

Vi erbjuder mycket intressanta arbetsuppgifter med starka varumärken som, bl.a. Doosan, FPT, Soraluce, Ibarmia och Hartford. Eftersom våra kunder finns i Norden och Baltikum så har du möjlighet att utgå från din hemadress. Vi ser gärna sökande från södra/mellersta Sverige. Du har en central roll i organisationen där du är med och bygger upp långsiktiga relationer med kunder och leverantörer. Vidareutbildning sker internt och hos våra leverantörer.

Så ansöker du: Endast skriftlig ansökan, ange referens ”Servicetekniker”. Sista ansökningsdag 19/3 -18. Urval sker löpande och tjänsterna kan därav komma att tillsättas före sista ansökningsdag, så passa på att ansök redan idag!

Ansökan skickas till: jorgen.frisendahl@duroc.com

Kontakt:
Jörgen Frisendahl – VD
jorgen.frisendahl@duroc.com
+46 70 835 40 85

Daniel Pettersson – Servicekoordinator
daniel.pettersson@duroc.com
+46 73 344 14 98