Forkardt löser dina spännproblem

Forkardt är det revolutionerande chuckgripsystemet som hjälper dig att bearbeta alla arbetsstycken – oavsett arbetsstyckets form, storlek eller komplexitet!

Skräddarsydda lösningar för alla behov

Forkardt förstår att många arbetsstycken kräver specifika lösningar. Det är därför de erbjuder högspecialiserade chuckar och spännlösningar som kan skräddarsys för att möta dina individuella behov. Från form, storlek, vikt och andra egenskaper är deras produkter utformade för att ge optimal fastspänning och bearbetningsprestanda.

Banbrytande prestanda och kvalitet: Forkardt erbjuder banbrytande prestanda och kvalitet med ett komplett utbud av chuckar och spännlösningar. Deras produkter är utformade med avancerad teknik som hög
precisionskonstruktion, innovativa material och robusta konstruktioner som ger enastående prestanda i alla applikationer.


Fullständig kundnöjdhet: Forkardt strävar efter att säkerställa fullständig kundnöjdhet med varje produkt de utvecklar. Deras team av experter är dedikerade till att ge bästa möjliga service så att du kan få ut det mesta av dina chuck- och spännlösningar. Med Forkardts engagemang för excellens vet du att du kan lita på dem för alla dina behov!

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om verktyg och tillbehör

Anders Svensson

Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up