Roemheld
Hilma | Stark


Framtiden för uppspänningsteknik

Roemheld är världens ledande leverantör av tillförlitlig fastspännings- och hanteringsteknik, med över 25 000 katalogprodukter och kundspecifika lösningar. Roemheld lovar att förse dig med uppspänningslösningar av högsta kvalitet som är utformade för att överträffa dina förväntningar.

Branschledande kvalitet


Roemheld engagemang för excellens har gett dem ett rykte som en stor aktör inom uppspänning teknik, snabbhet, montering och hantering. De strävar efter att tillhandahålla innovativa lösningar som är konstruerade för precision, noggrannhet och prestanda.

Obegränsade möjligheter: Roemhelds produktsortiment erbjuder obegränsade möjligheter för dina projekt. Från standardkomponenter till skräddarsydda lösningar – de har allt du behöver för tillförlitliga fastspännings- och hanteringsprojekt.


Toppmoderna lösningar: Roemheld använder den senaste tekniken för att skapa toppmoderna uppspänningslösningar som är utformade för att vara enkla att använda och effektiva i prestanda. Deras produkter är skräddarsydda för alla typer av branscher så att du kan hitta den perfekta lösningen för ditt projekts behov.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om verktyg och tillbehör

Anders Svensson

Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up