Duroc Academy

Vi erbjuder kurser i applikationer, kontroller, maskinunderhåll, CAD/CAM samt produktions- och processoptimering.

Vi skräddarsyr också gärna en utbildning för att tillgodose dina specifika behov.

Klicka här för att se våra aktuella kurser

Utbilda din personal att lyckas

Det ligger mycket sanning i det gamla uttrycket ”en kedja är inte starkare än sin svagaste länk” och detta gäller utan tvivel CNC-maskiner och personerna som använder dem. Även de mest tillförlitliga, starkaste maskinerna är beroende av att ha en operatör som kan sitt jobb och är väl förtrogen med maskinen ifråga.

Utmaningar uppstår ofta när en maskin måste omprogrammeras eller när nya medarbetare börjar på företaget - personer som kanske inte har så stor erfarenhet av just de maskiner som du använder.

Det är därför viktigt att du löpande ser till att din personal har de färdigheter de behöver. Det är här som utbildningar spelar en avgörande roll.


Duroc Machine Tool håller kurser och utbildningsprogram som tagits fram för att säkerställa en hög kompetensnivå och ständigt uppdaterad produktkunskap.


Kurser och utbildningsprogram 

När vi levererar en DN Solutions-maskin till dig och installerar den i din anläggning stannar vi kvar hos dig till dess att den fungerar väl. Grundutbildningen som vi ger dina operatörer i samband med installationen behöver emellertid underhållas och uppdateras, och det är därför vi har skapat Duroc Academy. 

Här håller produktspecialister från Duroc Machine Tool kurser för din personal i ämnen som exempelvis ISO-programmering av fräsmaskiner och svarvar. I de fall där ytterligare expertis behövs kallar vi in kollegor från våra grannländer för att säkerställa att kurserna alltid hålls av de mest kompetenta instruktörerna. Beroende på den aktuella kursen håller vi lektionerna på vårt eget kurscenter i Vislanda strax utanför Växjö, på det lokala kontoret för Duroc Machine Tool eller på produktionsavdelningen i din egen anläggning. I slutändan är det helt upp till dig. Vi erbjuder utbildningskurser i:

Rengöring och maskinunderhåll

check-circle-1

Kontroller och applikationer

check-circle-1

CAD/CAM-programning

check-circle-1

Proces- och produktions optimering

check-circle-1


Programmeringskurser 2022

Grundkurser i Programmering SVARV

Grundutbildning i ISO CNC-programmering av svarvar. Vårt mål är att se till att dina anställda får en tryggare plattform att stå på när det gäller CNC-maskiner och programmering av svarvar.

SEK. 17.500,- 

Läs mer och anmäl dig

Grundkurser i Programmering FRÄS

Grundutbildning i ISO CNC-programmering av fräsmaskiner. Vårt mål är att se till att dina anställda får en tryggare plattform att stå på när det gäller CNC-maskiner och programmering av fräsmaskiner.

SEK. 17.500,- 

Läs mer och anmäl dig


Kontakta oss och hör mer

Vi skräddarsyr också gärna en utbildning för att tillgodose dina specifika behov.

Patrik Hammarstedt
Academy coordinator

+46 (0) 70 264 84 12
patrik.hammarstedt@duroc.com

 

När du fyller i kontaktformuläret lämnar du in dina personuppgifter i vårt förvar. Vi lovar att ta väl hand om dem. Läs våra villkor här.keyboard_arrow_up