Service

+46 (0) 8 630 23 31

Akuta maskinreparationer, reservdelsbeställning, utbildning och utbildning av personal samt bokningar av underhållsservice.

Vi är här för att hjälpa dig att prestera ännu bättre.

Kontakta vår serviceavdelning

Service - låt Duroc Machine Tool hjälpa

Att köpa en CNC-fräsmaskin eller CNC-svarv handlar om mer än att bara välja rätt modell.

En framgångsrik integration av den rätta maskinen i en produktionsmiljö innebär att tänka bortom praktiska frågor om stål, revolverhuvuden, axlar och styrenheter. Även om det naturligtvis handlar om att ha rätt utrustning för rätt jobb är det minst lika viktigt att tänka på alla de andra aspekterna av anläggningen kring maskinen och dess drift.

Vi på Duroc Machine Tool finns med dig varje steg på vägen - från de förberedande samtalen till finansiering och vidare till installation, servicekontroller, inköp av reservdelar och tillhandahålla löpande utbildning för din personal. När det gäller att avgöra om en maskin är rätt för dig måste du se längre än till vad den kan göra när den går smidigt. Det är lika viktigt - om inte än viktigare - att ha en tydlig plan för vad som ska göras om något går fel och produktionen stannar upp.

I sådana fall kan det kännas tryggt att veta att de skickligaste personerna inom industrin står redo att hjälpa dig att ställa allt till rätta.

Akut maskinreparation - blixtsnabba utryckningar när oturen slår till

Oavsett hur väl du planerar ditt förebyggande underhåll och dina servicekontroller kan din maskin fortfarande drabbas av driftstopp och försätta dig i en situation som måste lösas här och nu.

Driftstopp i en maskin kostar upptid – vilket kan omsättas till stora ekonomiska kostnader för dig.

Vi på Duroc Machine Tool står självklart redo att omedelbart rycka ut var som helst i landet om du skulle drabbas av ett värstascenario. Våra servicetekniker har tillgång till en mängd olika verktyg och utrustning, vilket innebär att de kan spåra fel snabbt och effektivt. Med denna snabba och effektiva maskindiagnos kan vi börja arbeta direkt för att hjälpa dig att få igång din produktion igen.

Och om vi behöver byta ut defekta delar i maskinen kan vi köpa in delar från en dag till en annan.


Reservdelar - snabba leveranser är avgörande

Det är enkelt att vara världsledande när allt går din väg. Men det är när olyckan slår till som personalen och maskinerna verkligen får visa vad de går för. Till och med den mest avancerade och tillförlitliga maskinen kräver underhåll och service och emellanåt behöver delar bytas ut. Det innebär också att maskinen måste stängas av under tiden.

Leveranstiden för reservdelar är därför viktig, vilket är något vi är väl medvetna om på Duroc Machine Tool. Därför ser vi till att lagerhålla 95 procent av alla våra reservdelar i vårt lager i Tyskland, vilket innebär att vi i de flesta fall kan byta ut delen inom några dagar.

Detta ger oss en stor fördel mot våra konkurrenter, som ofta måste vänta på att reservdelar ska anlända från deras fabriker i Asien. Och våra konkurrensfördelar blir självklart även dina.Kontakta vår serviceavdelning

Vi är här för att hjälpa dig att hålla hjulen snurrande i ditt företag.

Anders Eneroth
Service Manager

+46 (0) 8 630 23 31
service.machinetool.se@duroc.com

 keyboard_arrow_up