Simply better performance

Vi på Duroc Machine Tool är äkta hantverkare med största respekt för vårt yrke och för våra kunder. Därför är vi stolta över att säga vad vi gör och göra som vi säger.

Om Duroc Machine Tool

Vi finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade bolaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag som är verksamma inom industri och handel.

Vi tar ansvar

Vi vet att du förlitar dig på dina maskiner, så vi tar gärna ansvar redan från början i den inledande dialogen och fram till det ögonblick då maskinen sätts i drift i din anläggning.

Under dialogfasen samarbetar vi med dig för att fastställa vilken maskin som är rätt för din verksamhet och därefter besöker vi tillsammans en av våra befintliga kunder så att du får se maskinen ifråga i drift i en produktionsmiljö.

När vi kommit överens om villkoren för vårt samarbete levererar och installerar vi maskinen och tillhandahåller sedan utbildning i användning och underhåll av maskinen för dig och dina kollegor. Det är först när allt löper smidigt på din anläggning som vi lämnar dig åt ditt arbete, och vi erbjuder mer än gärna ett serviceavtal för att säkerställa att din maskin får en lång och fruktbar driftslivslängd.

Bakom varje maskin ...

Våra maskiner håller högsta kvalitet, och vår personal håller än högre standard. Duroc Machine Tool är kända för att attrahera riktiga proffs: skickliga yrkespersoner som är ett rent nöje att arbeta med. Kombinationen av vår personal och våra maskiner är den främsta anledningen till att vi har kunnat bli en av de mest framstående operatörerna i Norden och Baltikum. Bakom varje maskin står det nämligen ett proffs - eller snarare ett helt team – vilket gör att vi kan leva upp till vårt motto: Simply better performance.

Välkommen till Duroc Machine Tool.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om CNC-maskiner och tar dig gärna på referensbesök.

Mikael Högberg
Managing Director

+46 (0) 70 670 69 84
mikael.hogberg@duroc.com

 


keyboard_arrow_up