keyboard_arrow_down

Unlock your business potential with automation

Vi anser att automatisering är ett av de snabbaste sätten att öka avkastningen på investeringen i en CNC-verktygsmaskin.

Automatisering - nyckeln till ökad produktivitet

Vi på Duroc Machine Tool har en lång och framgångsrik historia av att leverera förstklassiga automatiseringslösningar till våra kunder och vi har hjälpt dem att inse fördelarna som automatisering ger när det gäller ökad produktivitet och lägre kostnader.

Automatiseringssystem, oavsett om de är komplexa eller enkla, är utformade för att ge tillverkarna ökad produktivitet, minskade arbetskostnader, förbättrad kvalitet och flexibilitet samt möjlighet att uppfylla allt strängare ledtider.

Våra automatiseringslösningar tar dina produktions- och bearbetningsprocesser till nästa nivå genom att eliminera behovet av manuella processer och förbättra din driftseffektivitet. 

Vi strävar alltid efter att ligga i framkant av den tekniska utvecklingen och våra applikationsingenjörer har den expertkunskap som krävs för att designa, utveckla och installera skräddarsydda automatiseringssystem och lösningar som uppfyller dina krav.

Kollaborativa robotar (cobots)

Duroc Machine Tool erbjuder en av de mest omfattande automatiseringslösningarna på marknaden med kollaborativa robotar (cobots) från Doosan Robotics. Vi kallar lösningen "Duroc Automation".

Se cobot-sortimentet från Doosan Robotics här

RoboTrex Automationssystem

RoboTrex är ett komplett automatiseringssystem som består av industrirobot, kontroller, automatiseringsvagn, spännanordning och nollpunktssystem.

RoboTrex Automationsystem

Portalladning system

DN Solutions portallastarsystem är enkelt att installera och använda och stödjer snabba nyckelfärdiga system.

Portalsystemet har snabbare lastnings- och avlastningstider än andra lösningar på marknaden och erbjuder användarvänliga funktioner för att styra portallastarens rörelse.

Se de kompatibla maskinerna här


Vill du höra mer?

Kontakta oss om du vill höra mer om vad automation kan göra för dig och ditt företag.

Stefan Groth
Sales Engineer

+46 (0) 70 998 57 13
stefan.groth@duroc.com

 keyboard_arrow_up