Arborrningsmaskin - effektiv horisontell bearbetning av arbetsstycken


0 Produkter

När arbetsstyckena är stora kan den rätta maskinen vara en arborrmaskin. Arborr, fungerar på samma sätt som horisontella fräsmaskiner. Arbetsstycket placeras bredvid arborrmaskinen - eventuellt på ett runt bord - och bearbetas av arborrens spindel.

Medan ett horisontellt bearbetningscenter är omslutet av ett hölje som hindrar damm, vatten och annat från att tränga ut, är en arborrmaskin inte lika väl skyddad inledningsvis. Detta innebär dock att tillgängligheten och flexibiliteten är större än med ett bearbetningscenter med skåp.

En CNC-arborrmaskin kan normalt röra sig i tre axlar, med möjlighet att förlänga med ett eller flera runda bord (som också kan placeras på en axel), vilket innebär att det är möjligt att bearbeta arbetsstycken från alla sidor, förutom den där elementet hålls.

Med en arborrmaskin i din produktion har du möjlighet att öka din produktivitet och skapa mervärde för dina kunder. Vårt utbud av arborrmaskiner från branschens ledande märken, FTP och DN Solutions, ökar inte bara din effektivitet utan ger också bättre arbetskomfort för produktionsarbetarna.

keyboard_arrow_up