Lås upp din potential med BIG KAISER 

I över 50 år har BIG KAISER hjälpt metallbearbetningsindustrier över hela världen att ta sina tillverkningsprocesser till nästa nivå. 

Minska produktionskostnaderna med BIG KAISER

BIG KAISER tillhandahåller en ”all-star line-up” av produkter som ger verkliga och mätbara prestandafördelar - produkter som är konstruerade enligt krävande standarder och sedan tillverkade med material och hantverk som möjliggör överlägsen prestanda.

BIG KAISER har exceptionellt höga krav på sina produkter. Inte varje verkstad kräver extrem noggrannhet eller total effektivitet. Men för dem som gör det finns det ingen bättre partner än BIG KAISER. Om din utmaning är att tillverka med större ansvar och noggrannhet och att hitta produkter och processer för att förbättra effektiviteten i dina applikationer, ring oss. Det är det som driver vår verksamhet.

Upplev större effektivitet: BIG KAISER, avancerade verktygslösningar ger större effektivitet än någonsin tidigare. Med fokus på innovation och kvalitet erbjuder de högpresterande produkter som förbättrar noggrannheten, minskar cykeltiderna och hjälper till att öka din vinst. 


Framtidens tillverkning är här: BIG KAISER leder vägen i tillverkningsrevolutionen med sin banbrytande teknik. Deras verktyg är utformade för att göra produktionen enklare och snabbare än någonsin tidigare – vilket ger dig ett försprång gentemot dina konkurrenter.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om verktyg och tillbehör

Anders Svensson

Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up