Fraisa - banbrytande innovation


Fraisa är ledande inom högpresterande solida verktyg som gör att du kan minimera dina tillverkningskostnader samtidigt som du levererar komponenter av högsta kvalitet. Med Fraisa får du det bästa av två världar: precision och prestanda.

Producera metall med lätthet

Fraisa tillverkar toppmoderna verktyg för skärande bearbetning som gör att du enkelt och med precision kan skapa de komponenter du behöver. Deras verktyg är utformade för att ge överlägsen prestanda, noggrannhet och hållbarhet även i de tuffaste applikationerna. På så sätt kan du uppnå både kvalitet och snabbhet i produktionen.

Ingenjörskonst när den är som bäst: Deras ingenjörer använder kreativ problemlösningar för att utveckla verktyg som uppfyller branschens högsta standarder. Fraisa har åtagit sig att förse sina kunder med banbrytande lösningar som överträffar deras förväntningar.


Få jobbet gjort snabbare och bättre med FRAISA: Med mer än 85 års innovation ger deras verktyg förstklassig prestanda, noggrannhet och hastighet för alla projekt. Fraisas engagemang för kundnöjdhet garanterar att du alltid får den bästa produkten som stöds av erfarna proffs. Gör ditt nästa projekt enklare och effektivare med FRAISA!

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om verktyg och tillbehör

Anders Svensson

Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up