Möt Losma - en ledande tillverkare av filtreringssystem och utrustning för industriella och miljömässiga applikationer


Med över 40 års erfarenhet i branschen har Losma åtagit sig att leverera högkvalitativa, pålitliga och effektiva lösningar som uppfyller kundernas behov.

Innovativ

En av de viktigaste egenskaperna hos Losmas produkter är deras avancerade filtreringsteknik. Losma använder innovativa och patenterade filtreringssystem som effektivt kan avlägsna föroreningar och föroreningar från luft och vätskor. Detta bidrar till att förbättra kvaliteten på arbetsmiljön och effektiviteten i tillverkningsprocessen.

Energisparande: Losmas filtreringssystem är utformade för att förbruka mindre energi än traditionella system, vilket kan hjälpa företag att minska sina energikostnader och koldioxidavtryck.


Support av hög kvalitet: Losmas engagemang för kundnöjdhet återspeglas i dess omfattande supporttjänster. Från installation och underhåll till teknisk support och utbildning är Losmas expertteam alltid tillgängligt för att hjälpa kunderna att få ut det mesta av sina filtreringssystem. Losma investerar kraftigt i forskning och utveckling för att kontinuerligt förbättra sina produkter och anpassa sig till förändrade marknadsbehov.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.


Behöver du råd?

Vi är redo för en dialog om verktyg och tillbehör

Anders Svensson

Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up