CNC-fräsmaskin - bearbetning av metall och andra material


CNC-fräsmaskiner

Vårt utbud av CNC-fräsmaskiner består av horisontella fräsmaskiner, vertikala fräsmaskiner, portalfräsmaskiner, dubbelpelarfräsmaskiner och borranläggningar. Alla är designade för att skära stora mängder material med precision, och kan programmeras för att skära olika former med olika hastigheter och djup.

Använd filtren nedan för att hitta den maskin som kan vara rätt för dig. Vi ser fram emot att höra från dig.

 

CNC fräsmaskin

0 Produkter

CNC-fräsning optimerar produktionsprocesser där det finns behov av att tillverka och bearbeta enhetliga delar i alla typer av material, som olika metaller och kompositmaterial.

Genom CAD-CAM-programmering omvandlas ritningar till produkter genom att fräsa och forma delen, och själva bearbetningen sker genom att ett material fixeras i ett plan. Arbetsstycket och spindeln rör sig relativt till varandra i X-, Y- och Z-koordinaterna.

Antalet axlar anger hur många sidor du kan bearbeta arbetsstycket från. En 3-axlad fräs kan användas för att bearbeta uppifrån och från sidorna, medan en 4-axlad fräs kan bearbeta materialet från upp till fyra sidor och en 5-axlad maskin kan bearbeta arbetsstycket från fem sidor. Det är alltså bara den sida som är riktad nedåt mot den fastgjorda ytan som inte kan träffas av spindeln.

Sju goda skäl att välja en fräsmaskin från DN Solutions (förr Doosan)

keyboard_arrow_up