Vertikala svarvar


När du behöver bearbeta stora och medelstora delar med stor diameter och korta längder är en vertikal svarv ofta det rätta valet. Detsamma gäller när du arbetar med arbetsstycken som är svåra att spänna fast på horisontella svarvar. Vertikala svarvar används ofta för diametrar från ca Ø400 mm till upp till Ø12 meter.

0 Produkter

Vertikala svarvar

Hos Duroc Machine Tool har vi ett brett utbud av vertikala svarvar från några av de ledande märkena i branschen, och i vårt sortiment hittar du både en- och tvåkolonn svarvar. 

Du får robusthet och flexibilitet när du väljer en vertikal svarv. Du har möjlighet att bearbeta komplexa arbetsstycken på ett säkert och kostnadseffektivt sätt, och hos Duroc Machine Tool har du en bred produktportfölj att välja mellan.

Med en vertikal svarv får du utmärkt ergonomi i kombination med ett litet fotavtryck - arbetsstycket kan ställas in/positioneras och behöver inte hållas under fixeringsprocessen på ett sätt som är obekvämt för operatören, och utrymmesbehovet i produktionsområdet är litet.

Kom ihåg alla saker som är förknippade med svarven

Det ena är alla tekniska specifikationer för en svarv, det andra är alla andra saker som måste vara på plats.

När du investerar i en vertikal svarv bör du tänka på de saker som gör att den fungerar optimalt, från att välja rätt maskin till att ställa in den, till att välja och välja bort de exakta komponenter, skärverktyg och inställningar som gör skillnad. För att inte tala om att teckna ett serviceavtal på din maskin för att säkerhetsställa driften. Nyckeln är att välja en leverantör som kan se till att du får rätt lösning och den support som kan göra skillnad för ditt företag. Du kan läsa mer om det här, där du också kan läsa om hur du avsevärt kan öka produktiviteten i din maskinverkstad.

keyboard_arrow_up