Sju goda skäl att välja en fräsmaskin från DN Solutions (förr Doosan)

När maskinen flitigt jobbar på och spånen flyger åt alla håll finns det bara två saker som du - i din roll som företagare - är intresserad av: produktionen måste hållas igång och kvaliteten måste vara perfekt. Detta innebär att du är beroende av att dina maskiner gör vad de ska – och att de gör så mer eller mindre utan avbrott. Därför är det också viktigt att du bara väljer maskiner av högsta kvalitet.

Men vad ska du välja? Det finns mängder med alternativ på marknaden, vilket gör att du behöver ha en kunnig blick och ett klart sinne när du fattar ditt val.

Låt oss hjälpa dig navigera framåt

 

 

 

 

 

 

 

 


DN Solutions fräsmaskiner

Duroc Machine Tool är agent med ensamrätt i Sverige för DN Solutions fräsmaskiner, vilket innebär att vi har regelbunden kontakt med ett stort antal företag som är intresserade av att få veta mer om dessa koreanska mästerverk. DN Solutions grundades ursprungligen under namnet Daewoo, och fastän märket hittills i stort sett har gått obemärkt förbi i Sverige har det faktiskt blivit något av en global gigant sedan 2005 då det köptes upp av Doosan.

Faktum är att DN Solutions är den snabbast växande maskintillverkaren i världen, så om du köper en DN Solutions svarv eller fräsmaskin kommer du inte bara att få en maskin som ger enastående valuta för pengarna utan blir också en del av en familj som redan utmärkt sig på 65 marknader över hela världen.

Men varför ska du välja en fräsmaskin från just DN Solutions? Det finns nämligen många goda skäl att göra det och inte alla handlar om kvaliteten på själva maskinerna - även om den saknar motstycke.

Storleken har betydelse

Som tidigare nämnts finns DN Solutions redan på 65 marknader över hela världen (år 2021) och är för närvarande det bäst säljande märket på global nivå. Sedan 2015 har Duroc Machine Tool levererat fler än 700 maskiner till mycket nöjda kunder i Norden och Baltikum, så det är inte tomma ord när vi säger att maskinerna uppfyller förväntningarna på dem. Fråga bara våra kunder – de delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter.

Vill du se en Doosan fräsmaskin i drift?

Kvalitetsprodukter med en lång driftslivslängd 

En av de myter som vi ofta hör berättas är att DN Solutions-maskiner inte har samma långa driftslivslängd som många av de andra varumärkena på marknaden. Men likt de flesta myter finns det inte belägg för denna heller. Det finns nämligen många DN Solutions fräsmaskiner och svarvar från 1980-talet som fortfarande är i drift i Sverige. Det är värt att säga en gång till: ta inte vårt ord för det – fråga våra kunder. Det finns en anledning till att DN Solutions är den tillverkare som säljer flest maskiner i världen.

Brett sortiment

Oavsett om du behöver en horisontell eller vertikal fräsmaskin, eller kanske till och med en portalmodell eller en borrstation, så kommer du nästan helt säkert att kunna hitta vad du letar efter i DN Solutions sortiment. DN Solutions tillverkar maskiner som täcker hela spektrumet.

Hitta rätt fräsmaskin

DN Solutions kan även hantera tunga uppgifter

Medan många av våra konkurrenter (också) kan leverera snabbgående maskiner, så är det som gör att DN Solutions skiljer sig från mängden dess kapacitet att leverera kraftfulla fräsmaskiner (med boxstyrning) för uppgifter som kräver stor kapacitet och god styvhet.

Stort lager i Tyskland

I sig självt är ett stort sortiment egentligen inte särskilt användbart för dig som kund om du måste vänta upp till sju månader på leverans av en maskin som du behöver här och nu. DN Solutions har ett stort lager i Dormagen - en stad belägen mellan Düsseldorf och Köln i Tyskland - där vi lagerhåller inte bara reservdelar, utan också omkring 500 DN Solutions-maskiner, och fler läggs hela tiden till. Detta innebär att vi i de flesta fall kan leverera nya maskiner med anmärkningsvärt korta ledtider.

Högt andrahandsvärde

DN Solutions maskiner behåller vanligtvis ett högt återförsäljningsvärde, även om DN Solutions-maskiner som säljs i andra hand främst finns i teorin. Anledningen till detta är att de allra flesta ägare föredrar att inte sälja sina maskiner, så andrahandsmarknaden är helt klart begränsad. För oss är detta ett enormt erkännande.

Din partner från början till slut (och även därefter)

Som vi nämnde i början handlar ett maskinköp ofta om mer än själva maskinen. En fräsmaskin spelar en viktig roll i din produktion, och du har rätt att förvänta dig hög kvalitet i varje steg av processen från den inledande dialogen och behovsidentifieringen till installationen av maskinen, utbildningen och den efterföljande servicen. Det är därför Duroc Machine Tool insisterar på att ta en aktiv del i processen från början till slut. Och vi lämnar aldrig din anläggning förrän fräsmaskinen är i drift och går bra. Vi tillhandahåller också gärna flera olika slags serviceavtal så att din maskin – och därmed ditt företag – kan prestera maximalt.

Vill du veta mer? Fråga våra kunder!

Vi upplever ett stort intresse av våra fräsmaskiner och de flesta förfrågningarna kommer från företag som har fått upp ögonen för oss tack vare någon av våra befintliga kunder.

Vi kan med glädje säga att vi har kunder som gärna välkomnar dig att ta en titt på en DN Solutions fräsmaskin i drift. Kort sagt så marknadsför produkterna sig själva, så du behöver inte höra det från oss. Men vi står gärna till tjänst om du vill veta mer.

Följ med på ett referensbesök


Får vi visa dig vad DN Solutions-maskiner kan göra?

Boka ett referensbesök och se en maskin i drift hos en av våra kunder. Du kommer inte bli besviken.

Robert Puekker
Sales Manager

+46 (0) 73 254 29 90
robert.puekker@duroc.com

 

När du fyller i kontaktformuläret lämnar du in dina personuppgifter i vårt förvar. Vi lovar att ta väl hand om dem. Läs våra villkor här.

keyboard_arrow_up