DN Solutions - prestanda framför allt

När ett företag införskaffar en CNC-fräsmaskin, en CNC-svarv, en fleroperationsmaskin eller någon annan typ av två- eller treaxlad maskin innebär förvärvet ofta en betydande investering. Utrustningen är en viktig del av produktionsanläggningen, vilket innebär att dess prestanda är avgörande.

DN Solutions (förr Doosan) maskiner är stabila och tillförlitliga och levererar en oöverträffad prestanda. Detta koreanska varumärke har funnits på marknaden i över 40 år och DN Solutions har visat vägen när det gäller att utveckla maskiner för industrin från dag ett. DN Solutions maskiner säljs i dag över hela världen och detta av goda skäl: där andra tillverkare ofta är mer fokuserade på designen har DN Solutions prestandan som främsta mål.

Ett av de områden där DN Solutions sticker ut positivt från konkurrensen är utrustningen. Utrustningspaketet som ingår i priset för en DN Solutions-maskin, som ger köparen en rad standardfunktioner, räknas som ”extrautrustning” av de flesta andra varumärken. Så vi kan tryggt hävda att när du väljer en maskin från DN Solutions kan du känna dig säker på att få mer prestanda för mindre pengar.

Detta förklarar också varför DN Solutions offentligt tillkännagett sin vision om att bli en av de tre bästa leverantörerna av maskiner för metallskärning på global nivå. Det är en ambitiös men helt realistisk vision, eftersom det inte finns några frågetecken överhuvudtaget när det gäller kvaliteten. Detta är en verklig styrka som innebär att Duroc Machine Tool är stolta över att sälja DN Solutions-maskiner i Norden och Baltikum – och i förlängningen på många fler marknader.

65

Markets. Global reach - local knowledge.

1.

Number one on the list of sold machines worldwide in 2018.

230000

Total number of sold machines from 2005-2020.

+700

Machines delivered by Duroc Machine Tool since 2015.

Låt oss visa dig vad vi kan göra för dig ...

När produktionen är igång är tiden för diskussioner över - från och med nu handlar allt om prestanda. Så när vi säger att DN Solutions maskiner är synonyma med kvalitet är det okej om du har dina tvivel. När allt kommer omkring är det ditt företag vi talar om.

Det är därför vi vill leva upp till vårt motto i ord och handling och visa dig the real deal. Inte på en datorskärm och inte i den skyddade miljön i vår utställningslokal. Vi tror så mycket på våra produkter att vi mer än gärna bjuder in dig på en presentation och demonstration på plats hos en av våra många kunder, där du kan få se maskiner i drift och dessutom tala med personer som arbetar med DN Solutions-maskiner varje dag.

Vi gör detta eftersom vi är säkra på att du kommer att bli övertygad om att DN Solutions håller det som utlovats och lever upp till vårt motto: Simply better performance.


Får vi visa dig vad DN Solutions-maskiner kan göra?

Boka ett referensbesök och se en maskin i drift hos en av våra kunder. Du kommer inte bli besviken.

Anders Svensson
Product Manager Tooling

+46 (0) 70 555 32 64
anders.svensson@duroc.com

 

keyboard_arrow_up