Grundutbildning i ISO CNC-programmering av svarvar

Vårt mål är att se till att dina anställda får en tryggare plattform att stå på när det gäller CNC-maskiner och programmering av svarvar.

SEK. 17.500,- 

En grundkurs i ISO CNC-programmering där inga förkunskaper krävs.

Kursens mål: Målet med kursen är att lära deltagarna grunderna i CNC-språket, att kunna förstå och hantera ett koordinatsystem och viktigast av allt, att öka kompetensen hos de företag de representerar.

UTBYTE

 • Vad är vinsten för operatören:
  Efter kursen ska varje deltagare kunna göra sina egna CNC-program. De har fått en grund att stå på, och en möjlighet att själva kunna fortsätta utveckla sina programmeringskunskaper. Med sina nya kunskaper har de också ökat kompetensen hos sin arbetsgivare.
   
 • Hur kan operatören använda kunskapen I sin arbetsdag:
  Operatören kan nu inte bara programmera, utan han kan också läsa och förstå redan tillgängliga program i maskinerna. Detta förenklar arbetet i stort. Han kan nu effektivt avlasta andra människor runt maskinerna. Han blir helt enkelt mer självgående.
   
 • Några rader om vikten att utbilda sin personal:
  Med kunskapen ökar arbetsgivaren kompetensen inom sina väggar, vilket i förlängningen också ökar kvaliteten på det man producerar. Dessutom är kunnig personal en mer intresserad personal, vilket i sin tur genererar en nöjd och glad personal.

PRAKTISK INFORMATION

 • Mat och dryck:
  Duroc Machine Tool står för lunch varje dag, samt en fika på morgonen och eftermiddagen. En kväll i slutet av veckan har vi en avslutning där Duroc står för middagen på kvällen.
   
 • Hotell reservation:
  Duroc kan tipsa om vilka hotell du kan boka på. Vi kan även hjälpa till med bokning om du önskar. Kostnaden för hotellet ingår inte i kurspriset.
   
 • Förberedelser från vår sida:
  Det vi kommer att förbereda inför kursveckan är att lokalen är redo för dig. Vi kommer att förbereda så att vi får lunch varje dag, inklusive kaffe och kaka. Vi kommer också att förbereda certifikat för varje kursdeltagare.
   
 • Behöver kursdeltagarna har med sig en bärbar dator eller annan IT-utrustning?
  Nej! Alla deltagare kommer att kunna sitta vid en arbetsstation med Fanucs senaste kontroll på, där de kan skriva sitt träningsprogram och simulera. Vi kommer också att se till att varje deltagare får anteckningsmaterial. Vi ser även till att du får kursmaterial samt program gjorda med dig hemma på en USB sticka.

Praktisk


Kursen hålls under en vecka i januari, april, augusti och/eller oktober

calendar-date

Duroc Machine Tool Kurscenter
Snedgatan 1
342 50 Vislanda

pin-location-1

Duroc Machine Tool serverar daglig lunch, fika på morgonen och eftermiddagen och är värd för en avslutande middag

restaurant-fork-knife

Anmäl dig till kursen genom att använda formuläret nedan

check-circle-1


Anmälan

Slutlig bekräftelse och ytterligare information skickas efter anmälan.

keyboard_arrow_up