DN Solutions, det nya namnet på Doosan Machine Tools

2022.05.25

Idag är det adjö till varumärket "Doosan Machine Tool", och vi säger välkommen till "DN Solutions". Även fast namnet ändras, kommer du att upptäcka att allt Doosan-varumärket har stått för kommer att vara detsamma i framtiden.

PRESSMEDDELANDE
25-05-2022
Vislanda, Sverige


Doosan Machine Tools, ledande inom verktygsmaskiner i ett halvt sekel

Under de senaste 50 åren har Doosan Machine Tools varit världsledande inom verktygsmaskiner och vuxit och utvecklats genom innovation och utmaningsanda. Med ett halvt sekel av FoU-kapacitet har vi utvecklat högteknologiska, konkurrenskraftiga produkter och  uppnått  hög kundnöjdhet genom att svara på kraven på den globala marknaden.  I synnerhet har vi svarat på de olika behoven hos olika branscher, inklusive bil, flyg och medical, och distribuerat till vårt nätverk av 66 länder runt om i världen.

Och nu "en ny resa" 

Denna tillväxt blev grunden för Doosan Machine Tools och DTR Automotive att komma samman och skapa en möjlighet att tillsammans gå vidare mot en ny framtid. Den 28 januari 2022 blev Doosan Machine Tools en ny familj med DTR Automotive, en global tillverkare med 50 års historia.  Nu inleder vi en nystart med DTR Automotive.

Nu återfödd som "DN Solutions" för att leda framtidens globala marknad

Doosan Machine Tools och DTR Automotive utvecklas harmoniskt till DN för att leda globala marknader. Doosan Machine Tools kommer att byta namn till DN Solutions och skapa en ny historik. Med det nya namnet kommer vi att gå framåt som ett företag som tillhandahåller integrerade tillverkningslösningar som kunderna behöver utöver verktygsmaskiner.
Även om namnet kommer att ändras lovar DN Solutions att fortsätta bygga förtroende hos återförsäljare och partners och ytterligare stärka konkurrenskraften för sina produkter och tjänster. Vi hoppas att du kommer att se oss leda den globala marknaden under namnet DN Solutions.


För mer information vänligen kontakta:
Mikael Högberg VD
Duroc Machine Tool AB
mikael.hogberg@duroc.com
+46 (0) 70 670 69 84

 

Tilbage

keyboard_arrow_up