Välkommen till EMO Mässan i Hanover 2023!

2023.08.10

Duroc Machine Tool kommer att vara närvarande på EMO-mässan från den 18:e till den 23:e september, och vi ser fram emot att dela våra senaste innovationer och lösningar med dig.

Vi ser fram emot att bjuda in dig till ett händelserikt tillfälle som kommer att forma framtiden inom maskinverktyg och produktions teknologi.

Besök oss vid våra partnerstånd:

Möt vårt team och upptäck våra senaste teknologiska framsteg vid våra partnerstånd. Vi kommer att finnas tillgängliga vid följande underleverantörers stånd:

DN Solution - Hall 14, Stand D06

FPT Industrie  -  Hall 13, Stand C06

MEP - Hall 3, Stand E11

Big Kaiser - Hall 3, Stand F20

Forkardt - Hall 11, Stand E64

HILMA-Röemheld - Hall 4, Stand E54

Vi ser fram emot att träffa dig!

Vårt engagerade team ser fram emot att träffa både våra befintliga kunder och nya potentiella partners. Vi vill gärna dela med oss av vår insikt och kunskap med dig, så att vi tillsammans kan utforska de bästa lösningarna för dina produktionsspecifika behov.

Få din gratis entrébiljett:

För att säkra din entré till utställningen och för att få möjlighet att delta i spännande presentationer och workshops, vänligen skaffa din gratis entrébiljett genom att registrera dig >>HÄR<< (via DN Solutions website)

Vi ser fram emot att välkomna dig och dela denna spännande händelse med dig. EMO-mässan är en unik möjlighet att utforska, nätverka och upptäcka de senaste framstegen inom maskinverktyg och produktions teknologi.

Med bästa hälsningar,

Duroc Machine Tool Team

Tilbage

keyboard_arrow_up